Over mij

Ik ben Dennis Arslan. Mijn passies zijn Linux, Servers, Webdevelopment en het leren van talen. Niet ontoevallig zijn dat ook de onderwerpen van deze blog.

Ik ben deze blog gestart in november 2012. De domeinnamen van mijn naam heb ik al jaren in bezit en ik heb regelmatig behoefte om eigen vindingen op het internet te publiceren, vanwege verschillende redenen.

  • Het is verder prettiger om in het Nederlands te lezen en er is vaak vrij weinig informatie in Nederlands te vinden. Ik zou graag mijn bijdrage leveren aan het Nederlandse taaldomein.
  • Ik ben regelmatig bezig met nieuwe software, technologie├źn op het gebied van Linux servers en heb regelmatig de behoefte heb om mijn ervaringen te delen.
  • Ik graag mijn blog wil gebruiken om mensen te helpen met eigen ervaringen betreffende webdevelopment, servers, maar wellicht ook eens te schrijven over andere onderwerpen die me interesseren zoals talen en geschiedenis.

Aangezien ik een webdeveloper ben, heb ik eraan zitten denken om de site zelf te schrijven in CakePHP. De site is echter 100% een blog, dus hierdoor heb ik toch gekozen voor WordPress.

Je kunt meer informatie over mij verkrijgen op Linkedin en hier contact met mij opnemen.