Nederlands leren vanuit het Engels en Spaans

Één van mijn passies is het leren van talen. Nederlands leren wordt door veel buitenlanders als moeilijk beschouwd, ik wil graag aantonen dat Nederlands helemaal niet zo moeilijk is.

Voor de meesten wellicht niet zo interessant, maar ik heb een paar instructievideo’s gemaakt voor het leren van Nederlands vanuit het Engels en het Spaans. Ik voeg er waarschijnlijk later deze week een introductievideo in het Portugees aan toe en wellicht nog eens Turks. Wellicht ook ooit nog eens andere talen in samenwerking met anderen, gezien ik er niet zoveel spreek.

Nederlands leren vanuit het Engels

Introduction to Dutch

Verbs in Dutch

Nederlands leren vanuit het Spaans

Introducción al holandés

Verbos en holandés

Nederlands leren vanuit het Portugees

Introdução ao holandês

Ik heb het afgelopen jaar Spaans geoefend. Gezien ik veel hulp gekregen het bij het leren van Spaans, heb ik besloten de eerste te zijn die taalvideo’s van het Nederlands upload in het Spaans. Ik hoop dat het begrijpbaar is voor mensen die Spaans spreken. “Bienvenuda” is al meteen verkeerd, dat moet “Bienvenudo” zijn.

Ik ben van plan om elke maand een video te uploaden voor het leren van Nederlands vanuit het Engels. Over Spaans en Portugees heb ik mijn beslissing nog niet gemaakt, ik denk dat ik ook regelmatig nog nieuwe lessen in het Spaans zal toevoegen, maar dat ik Portugees zal overslaan, omdat het me anders echt te veel tijd gaat kosten.

Laat me vooral weten wat je ervan vindt! 🙂 Je kunt mijn kanaal vinden op http://www.youtube.com/user/OnlineDutchLessons.

Geef een reactie