Flickr biedt 3 maanden gratis Pro-abonnement

Flickr biedt al zijn gebruikers een kerstcadeau aan: 3 maanden gratis een Pro-abonnement voor alle gebruikers. Het lijkt hierbij handig in te spelen op alle media-aandacht omtrent de nieuwe algemene voorwaarden van Instagram.

Flickr biedt 3 maanden gratis Pro-abonnement

Gratis 3 maanden Pro-abonnement als kerstcadeau via Flickr

Instagram

De laatste maanden voor Instagram zijn niet echt lekker verlopen. Er was veel ophef over gebruikers die bang waren dat Instagram met de nieuwe algemene voorwaarden het auteursrecht van hun foto’s afpakt. Uiteindelijk heeft Instagram zich terug getrokken en gaan de nieuwe voorwaarden niet door.

Flickr

Flickr speelt handig in op alle media-aandacht en wil graag een cadeautje aanbieden aan alle gebruikers. Flickr bestaat al erg lang, maar na de overname van Yahoo werd het al snel minder populair en leek het een stille dood te sterven, vanwege een totaal gebrek aan vernieuwing. Door de nieuwe leiding van Flickr onder Marissa Mayer is er echter veel verbeterd:

  • Er zijn applicaties voor smartphones- en tablets
  • Er is sociale integratie met Facebook en uitstekende integratie met Twitter
  • En er is veel functionaliteit gericht op professionele fotografen die veel waarde aan hun copyright hechten.

Het is inmiddels alweer populariteit aan het terugwinnen en maakt ook uitstekend gebruik van de ophef rond Instagram om zelf wat meer aandacht te vergaren.

Het aanbod is geldig voor alle gebruikers, zowel nieuwe als bestaande en is in te wisselen op http://flickr.com/holidaygift.

Geef een reactie